Wij van Drive-through NL zijn een jaar geleden begonnen met het maken van een podcast vanwege onze passie voor de Formule 1, en het plezier dat we hebben wanneer we lekker kunnen lullen over alles wat met de Formule 1 te maken heeft. Wij hebben geen grote site of organisatie achter ons staan waarvoor we werken, zoals dit bij sommige concullega’s wel het geval is. Dit heeft enkele voordelen, maar ook enkele nadelen.

Éen van deze nadelen is dat het ons erg veel tijd kost om een aflevering te maken. Denk hierbij onder andere aan de voorbereiding, het opnemen en de nabewerking van een aflevering. Deze tijd hebben wij er graag voor over, echter hebben wij besloten dat wanneer er geen race gereden wordt we geen podcast op gaan nemen. 

Wij willen onze afleveringen graag in kwaliteit blijven verbeteren. Ondanks dat we er van overtuigd zijn dat we alsnog makkelijk een aflevering met (on)zinnige Formule 1 nieuwtjes, weetjes en achtergrond zouden kunnen vullen, willen we geen afleveringen uit gaan brengen ”om het uitbrengen”. 

Vanwege de onduidelijkheid die op het moment van schrijven nog hangt rond de doorgang van de overige races, kunnen wij ook nog niet precies zeggen wanneer we weer terug zijn. We zullen actief blijven op onze sociale kanalen en ons blog, echter zullen de afleveringen op dit moment even stop gezet worden.

We hopen alle luisteraars weer terug te zien bij onze volgende aflevering. Tot die tijd, stay safe en tot ziens!

Bekijk ook: