Team Drive-Trough NL

Leer de mensen achter de stem kennen

Het onstaan

In januari 2019 is het idee ontstaan voor het opzetten van een Formule 1-podcast. Het Nederlandstalige Formule 1 podcast landschap was op dat moment nog niet zo bijzonder groot. Maar in de tijd dat wij onze voorbereidingen op het seizoen troffen, schoten nieuwe podcasts als paddenstoelen uit de grond. NOS, GrandPrix Radio en elke copy\paste-site die zich ook nog journalistiek durft te noemen, heeft inmiddels een podcast. Maar wat ons uniek maakt, is toch wel dat wij onszelf niet heel serieus nemen. Autosport is entertainment en het bespreken daarvan natuurlijk ook. 

2019 was het jaar dat de podcast, de sociale kanalen en uiteindelijk onze site vorm kregen. Wij gaan vol gas 2020 in met het doel om weer een heel jaar mooie podcasts te maken voor jullie, de luisteraars, in de hoop om te blijven groeien. Deze groei is natuurlijk niet het doel op zich, maar een interactie met luisteraars is toch waar wij het voor doen. 

Niels Maas

Met recht onze F1 veteraan, een metafoor is voor hem als snoep voor een kind, als een blik Heineken voor André Hazes en als oververhitte banden voor een Haas.

Je kan mij vinden op:

Lucas Paulides

Onze huisanalist die een discussie nooit uit de weg gaat. Is F1-fanaticus geworden, nadat hij verliefd werd op Radillion. Hij is verantwoordelijk voor de column’s en steekt zijn mening niet onder stoelen of banken.

Je kan mij vinden op:

Jelle van Dongen

Jelle neemt de presentatie op zich. Hij is een beetje ons F1-groentje maar daar lijdt zijn nieuwsgierigheid helemaal niet onder. Hij is de stem die je als eerste hoort en die je elke aflevering weer tot de volgende keer wenst!

Je kan mij vinden op: