420{icon} {views}

Ook dit jaar organiseren wij weer een speciale DTNL Fantasy-poule! Ga samen met ons de strijd aan voor eeuwige roem en een super gave hoofdprijs, namelijk een F1 polo naar keuze! Dit doen wij dit jaar met onze partner GP&O Organisatie Adviesbureau!

Wat is F1-Fantasy League?
De Fantasy league is een online competitie waarbij je voor een bepaald virtueel budget een team mag samenstellen, bestaande uit één constructeur en 5 coureurs. In principe mag je deze teams elke ronde aanpassen. Het punten aantal dat je krijgt hangt af van hoe de coureur op de baan presteert, echter is een coureur waarvan meer verwacht wordt wel duurder. 

Aanmelden
Aanmelden is uiteraard gratis en doe je op https://fantasy.formula1.com. Maak eerst een account aan of log in met je bestaande Formule 1 account. Vervolgens vorm je een team binnen het budget en join je onze league via de volgende code: 4de0cdde89 of via de volgende link: https://fantasy.formula1.com/league/12306. Het aanmelden duurt maar een paar minuutjes!

Hoofdprijs
Om mee te doen om de hoofdprijs hoef je je alleen maar in onze poule in te schrijven en onze afleveringen te checken! We bespreken daar elke week de tussenstand en hopen natuurlijk dat het spannend blijft. De hoofdprijs is een F1 polo naar keuze! Ook voor de nummer 2 en 3 komen nog leuke prijzen, deze maken we later bekend in onze afleveringen! 

Vragen?
Via deze site heb je meerdere mogelijkheden om vragen te stellen mochten die er nog zijn. Je kunt hieronder een reactie achter laten maar ook via het contact formulier rechts boven onder Reageer! kun je een vraag stellen. Good old mailen mag natuurlijk ook naar contact@DTNLpodcast.nl

Bekijk ook: