DTNL Fantasy League 2022

Na de succesvolle edities van de afgelopen 3 jaren zijn wij ook dit jaar weer terug met onze eigen DTNL Fantasy League! Ga samen met ons de strijd aan voor eeuwige roem en een super gave prijzen!

Wat is F1 Fantasy League?
De Fantasy league is een online competitie waarbij je voor een bepaald virtueel budget een team mag samenstellen, bestaande uit één constructeur en 5 coureurs. In principe mag je deze teams elke ronde aanpassen. Het punten aantal dat je krijgt hangt af van hoe de coureur op de baan presteert, echter is een coureur waarvan meer verwacht wordt wel duurder. Een volledige uitleg kun je vinden op de site van F1 Fantasy: https://fantasy.formula1.com/game-rules 

Aanmelden
Aanmelden is uiteraard gratis en doe je op https://fantasy.formula1.com. Maak eerst een account aan of log in met je bestaande Formule 1 account. Vervolgens vorm je een team binnen het budget en join je onze league via de volgende code: c1b6d8c76e of via de volgende link: https://fantasy.formula1.com/league/133006 . Het aanmelden duurt maar een paar minuutjes! 

Let op! Onze Fantasy League start dit jaar vanaf de 2e race, dus je kunt je nog aanmelden tot de kwalificatie van de GP van Saudi-Arabië begint!

De prijzen
Om mee te doen om de prijzen hoef je je alleen maar in onze poule in te schrijven en onze afleveringen te beluisteren! We bespreken daar elke week de tussenstand en hopen natuurlijk dat het spannend blijft. Ook maken we elke week de tussenstond bekend via onze Facebook en Instagram kanalen. Vergeet dus niet om ons daar ook te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste tussenstanden. 

En de prijzen zelf liegen er ook zeker niet om! Net als in de voorgaande edities mogen wij 3 teampolo’s weggeven aan de top 3 van het eindklassement, mogelijk gemaakt door GP&O Adviesbureau.

Daarnaast hebben we voor dit jaar een nieuwe partner! Wij gaan voor de plekken 4 tot en met 10 van het eindklassement een dag simracen organiseren, in samenwerking met Racepark in Dongen! En niet alleen voor jezelf, maar je mag dan ook nog iemand meenemen! De hele top 10 valt dit jaar dus in de prijzen!

Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Schroom dus niet om al je vrienden, familie en andere racefanaten uit te nodigen en samen met ons te strijden voor de eer en natuurlijk de mooie prijzen voor de top 10 van het eindklassement!

De winnaars van de vorige editie:

Nick - 1e plek
Harmen - 2e plek
Laurens - 3e plek

Bekijk ook: