DTNL Fantasy League 2021

Na de succesvolle edities van de afgelopen 2 jaren zijn wij ook dit jaar weer terug met onze eigen DTNL Fantasy League! Ga samen met ons de strijd aan voor eeuwige roem en een super gave hoofdprijs, namelijk een F1 polo naar keuze! Dit doen wij dit jaar met onze partner GP&O Organisatie Adviesbureau!

Wat is F1-Fantasy League?
De Fantasy league is een online competitie waarbij je voor een bepaald virtueel budget een team mag samenstellen, bestaande uit één constructeur en 5 coureurs. In principe mag je deze teams elke ronde aanpassen. Het punten aantal dat je krijgt hangt af van hoe de coureur op de baan presteert, echter is een coureur waarvan meer verwacht wordt wel duurder. 

Aanmelden
Aanmelden is uiteraard gratis en doe je op https://fantasy.formula1.com. Maak eerst een account aan of log in met je bestaande Formule 1 account. Vervolgens vorm je een team binnen het budget en join je onze league via de volgende code: f46113cf30 of via de volgende link: https://fantasy.formula1.com/league/100746. Het aanmelden duurt maar een paar minuutjes!

Hoofdprijs
Om mee te doen om de hoofdprijs hoef je je alleen maar in onze poule in te schrijven en onze afleveringen te beluisteren! We bespreken daar elke week de tussenstand en hopen natuurlijk dat het spannend blijft. Ook maken we elke week de tussenstond bekend via onze Facebook en Instagram kanalen. Vergeet dus niet om ons daar ook te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste tussenstanden. 

Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Schroom dus niet om al je vrienden, familie en andere racefanaten uit te nodigen en samen met ons te strijden voor de eer en natuurlijk de mooie prijzen voor de top 3 van het eindklassement!

De winnaars van de vorige editie:!

Floran - 3e plek
Hidde - 1e plek
Ben - 2e Plek

Bekijk ook: