19-19: “Welke Engine-modes bestaan er?”

Aan het einde van deze aflevering neem ik jullie nog even mee naar de race van vorige week. In de race riep de engineer van Vettel tegen hem dat hij zijn motor in Mode Lion kon zetten. Nu houdt mij de volgende vraag mij nou al de hele week bezig: Wat is Mode Lion? En welke modes bestaan er nog meer?

Zou Mode Lion betekenen dat de motor meer vermogen heeft als het achter een auto aanrijdt met Mode Antilope? Of wordt er een klein motortje geboren die dan door Vettel zelf omhoog wordt gehouden op een rots met The Circle of Life op de achtergrond? Of is dat Mode Lion King? Of mode koilen graben. Dan komt er een Duitser van 150 kilo vakantie houden midden op de baan en doen wat Duitsers meestal doen wat ze doen als ze op het strand vakantie gaan houden. Vandaag hadden ze een Legal Mode. Dat was wel te zien. En zouden ze dan voor strategieën ook een bepaalde naam hebben? Dan zijn de namen Plan Joke 1 t/m 75 waarschijnlijk al ingevuld.

En waarom doet Red Bull dit niet? Die kunnen dit waarschijnlijk wel weer benutten voor marketing doeleinde. Ik zie het al voor me: Max, for the next 3 rounds Mode Red Bull Orange Limited Edition in stores now available. Wat het doet, geen idee. Maar het zal vast wel werken. Bij McLaren lijken het mij wel types voor engine modes met verschillende song titels of puberale woorden. Dat Norris dan dubbel ligt as Mode left boob beschikbaar is. Want zo zijn ze hè.

Bij Williams variëren de modes waarschijnlijk tussen Slow en Super slow en bij Haas zullen ze waarschijnlijk iets doen met wankers. Of typische Amerikaanse dingen die je in je milkshake kunt doen zoals bacon. Ja deze man is ook wel eens in een Five Guys geweest. Bij Alfa zullen de modes wel hele Italiaanse vrouwennamen krijgen. Donna, Isabella of Lucia. Maar net welke namen de race engineer tegen kwam in z’n Tinder. Mercedes kent er maar een en dat is de Mode Winning. Want hoe je het went of keert aan het einde wint toch weer een Mercedes.

De enige vraag waar ik mee blijf zitten is: valt het verzinnen van deze namen binnen of buiten de budget cap?

Bekijk ook:

1 comment on “19-19: “Welke Engine-modes bestaan er?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *